FOTO: Održano 6. druženje Frankopana HVO-a Travnik

3

Lijepu tradiciju njeguju pripadnici brigade Frankopani HVO-a iz Travnika. Naime, redovito, jedanput godišnje, krajem srpnja, organiziraju druženje koje traje od ranih jutarnjih do kasnih noćnih sati. Ovogodišnje, šesto po redu druženje organizirano je na novoizgrađenom izletištu u mjestu Dubrava kod Nove Bile.

Ovakva druženja imaju za cilj da nastaviti tradiciju, kao jedan od oblika baštinjenja istine o Domovinskom ratu u Bosni i Hercegovini. Ovo druženje je organizirano  da bi se prvenstveno okupili, pokazali svima da na još  ima, da smo jedinstveni te da nas nikakva  politička ili  druga međusobna  različita stajališta ne mogu razdvojiti.

FOTO: Održano 5. druženje Frankopana HVO-a Travnik <=======

Cilj ovog druženja je i osvježiti sjećanje na događaje tijekom Domovinskog rata  sa ljudima koji su ih preživjeli, koji su ih doživjeli i sa ljudima koji imaju obvezu da baštine istinu o domovinskom ratu kao i obvezu da pružaju pomoć braniteljskoj populaciji sukladno zakonskim procedurama, govore za portal NovaBila.info travnički Frankopani.

Međusobnim dijalozima  ostvarene tijekom druženja,  žele potaknuti  i inicirati  sjećanja na protekle teške, a nekada i lijepe trenutke Domovinskog rata  kao i  dane koji su zračili snagom, voljom i jedinstvom.

NovaBila.info

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


1 2 4 5 6

Možda Vas zanima...

Comments

comments


.

Stisnite 'lajk' i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply