FOTO: Učenici KŠC-a Travnik posjetili Turističku zajednicu KSB

20171106_132114

U prostorijama Turističke zajednice učenike i nastavnicu zemljopisa Draganu Mlakić KŠC-a „Petar Barbarić“ – Osnovne škole Travnik dočekao je direktor Turističke zajednice Kantona središnje Bosne Miroslav Matošević.

Ukratko im je približio njihov rad, od kreiranja turističkih proizvoda, preko marketinga do operativnog dijela. Trenutno su angažirani na „Planinarskoj turi“ i „Franjevačkoj turi“ koja uključuje promociju franjevačkih samostana u Kreševu, Fojnici, Jajcu i Gučoj Gori. Aktualne su i pripreme za skijašku sezonu čije će otvorenje biti od 22. do 24. prosinca 2017. godine s već tradicionalno bogatom ponudom. Između ostalog, učenicima je naglašena i potreba doprinosa pojedinca zajednici kroz volonterski rad,  na opću korist.

Posebno ih se dojmila mogućnost suradnje s Turističkom zajednicom kroz određene projekte, kao što je rad na analiziranju i integriranju podataka o kulturno-prirodnoj baštini našeg prostora. Kroz takve interaktivne  radionice  učenici bi spoznali vrijednost timskog rada i produbili ljubav prema baštini.

NovaBila.info
Rad portala podržali:

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply