Zbog Thompsona načelnik općine Novi Travnik priziva nerede u vlastitom gradu

lendo

Novom Travniku će se 29. lipnja održati veliki koncert hrvatske glazbene zvijezde Marka Perkovića Thompsona. Načelnik općine Novi Travnik Refik Lendo danas je izdao priopćenje za javnost, koje prenosimo u cijelosti.

“U povodu najave održavanja koncerta Marka Perkovića Thompsona u Novom Travniku obavještavamo javnost da Općina Novi Travnik nije konsultirana od bilo koga po ovom pitanju niti je od nas traženo mišljenje i suglasnost.

Svjedoci smo da se ovakvi  koncerti u okruženju otkazuju te izražavamo ozbiljnu zabrinutost za sigurnost građana i posjetitelja koncerta.

Oštro osuđujemo održavanje ovog koncerta u Novom Travniku i upozoravamo organizatora Udrugu PRONT i  direktora JP ORŠK  koji je bez suglasnosti Općine Novi Travnik, koja je vlasnik sportske dvorane kao i bez suglasnosti MUP-a ustupio prostor u Sportskoj dvorani, da će isključivo oni snositi odgovornost ukoliko dođe do održavanja koncerta u Novom Travniku i narušavanja sigurnosne situacije u gradu.

Općina Novi Travnik obavještava javnost da se protivi održavanju koncerta Marka Perkovića Thompsona u našem gradu, te tražimo da Policijaska postaja Novi Travnik, odnosno MUP SBŽ shodno odredbi člana 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira („Službene novine SBK/KSB“ broj: 3/10) zabrani održavanje najavljenog koncerta.”

Dnevnik.ba

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar