[FOTO] Uspješno odigran prvi streetball turnir u Novoj Biloj!

DSC07342

U programu manifestacije „Dani Nove Bile“ po prvi puta organiziran je streetball za dječake i djevojčice pod nazivom “Streetball Nova Bila 2017.”. U današnjem programu, svoje usvojene vještine prezentirali su nam košarkaši i košarkašice iz Viteza, Novog Travnika, Travnika, Turbeta i Bugojna.

Vidjeli smo puno pogođenih koševa, atraktivnih poteza, sretnih lica i ponosnih pobjednika.

Najviše u konkurenciji djevojčica pokazala je ekipa „Vitez“, drugo mjesto zauzela je ekipa „X-Man“ iz Viteza, a na trećem mjestu zasluženo je ekipa „Basket time“ iz Bugojna.

Nakon što su djevojke odigrale svoj turnir, na red su došli dječaci. Vrijedno je napomenuti da su pravo igranja i nastupa na ovom streetball turniru imali dječaci i djevojčice rođeni 2002. i mlađi.

Kod dječaka je najviše pokazala ekipa KK „Travnik“, drugo mjesto je osvojila ekipa ŠK „Prvi koš“ Vitez, a treće mjesto ekipa „Vitez“.

„Ono što je krasilo čitav dan dok je trajao turnir jest fair-play ponašanje svih sudionika turnira. Naravno, dan je upotpunila i činjenica da je turnir protekao bez i jedne ozljede, što je možda i najvažnija informacija. Čestitamo svim sudionicima turnira, čestitamo onima koji su turnir shvatili itekako ozbiljno, te pokazali najviše. Nadamo se da će ovaj turnir u košarci za dječake i djevojčice postati tradicija i da će ući u stalni program manifestacije Dani Nove Bile!“ poručuju vrijedni suorganizatori iz Škole košarke „Prvi koš“ Vitez.

Kako poručuju iz Organizacije zadovoljni su posjećenosti prvog košarkaškog turnira i djecom koja su igrala. Kroz turnir je promoviran zdrav način života, kroz doručak koji se sastojao od voća.

Portal NovaBila.info je i ovaj put bio medijski pokrovitelj jednog hvale vrijednog sportskog događaja za naše mještane.

Cijeli album s turnira pogledajte ispod.

Možda Vas zanima...

Comments

comments


.

Stisnite 'lajk' i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply