Mali genijalac: Dječak se rodio bez desne ruke, ali rastura golf

djecak-golf

Tommy je rođen bez desne podlaktice, ali taj hendikep ga ipak ne zaustavlja u ostvarenju sna. Još kao beba zaljubio se u golf i prvi put kročio na teren s navršenih 10 mjeseci, a ljubav je svakim danom sve veća. Dječak može udariti lopticu gotovo 100 metara, unatoč tome što ima jednu ruku. Nesretnu desnu ruku nazvao je Nemo, po uzoru na ribu iz animiranog Disneyjeva filma, prenosi 24sata.hr.

– To je istovremeno dar i izazov, a Tommy polako postaje svjestan toga. Većina djece drži plišane životinje u svojoj sobi, ali Tommyjeva soba je puna golf loptica. Čak i spava s njima, rekao je njegov otac Joe. Obitelj živi na Floridi, a roditelji pršte od ponosa. Tommy je prije tri godine upoznao Tigera Woodsa i ostavio odličan dojam. Tiger je ostao impresioniran načinom na koji Tommy udara lopticu i uživa u golfu.

Ovog tjedna je, pak, Tommy stigao na turnir profesionalaca The Honda Classic i odigrao partiju u kojoj su oni prihvatili One-Arm Challenge, izazov igranja golfa s jednom rukom. Tommy je zadivio svjetske majstore golfa, a u nastavku pogledajte dojmove s tog druženja.

Možda Vas zanima...

Comments

comments


.

Stisnite 'lajk' i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply