FOTO: Slatki poraz novobiljanskih „Kauboja“ za kraj uspješne sezone

WP_20160521_12_55_55_Pro

Danas, 21. svibnja 2016. godine u Novoj Biloj odigrano je posljednje kolo Prve lige Herceg-Bosne za rukometaše. U goste Novobiljanima stigli su lideri Prve lige, ljubuški Izviđač. Utakmica se igrala gol za gol sve do sredine prvoga dijela, kada gosti uspijevaju iskoristi svoje prilike te dolaze u prednost od nekoliko pogodaka. Na odmor se otišlo rezultatom 9-15. Drugo poluvrijeme bilo je potpuno izjednačeno, a igralo se gol za gol, tako da je razlika od prvoga dijela ostala nepromijenjena, a krajnji ishod ove rezultatski neznačajne utakmice bio je 23-30.

Najbolji kod Novobiljana bio je Ivan Dujmović sa postignutih deset pogodaka i Andrej Matošević sa postignutih pet pogodaka. U strijelce još su se upisali Karlo Perić sa postignuta tri pogotka, Hrvoje Perić i Ivo Mišković sa postignuta dva pogotka te Andrej Glavurda sa jednim postignutim golom.

Po završetku utakmice Uprava kluba simboličnim poklonom zahvalila se svome dojučerašnjem igraču Hrvoju Rajiću za iziman doprinos klubu i razvoj rukometa, koji će svoju rukometnu karijeru nastaviti u njemačkom klubu Borussia Mönchengladbach, što je još jedna potvrda kvalitetnog rada rukometnog kluba.

© NovaBila.info

Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login