Incident na Kravicama: Ljubušaci se potukli sa Arapima zbog klanjanja?

kravice10

Jučer u 13:30 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je na kupalištu Kravice, u mjestu Studenci, općina Ljubuški, izbila tučnjava u kojoj je sudjelovalo nekoliko osoba.

Odmah po zaprimanju prijave na lice mjesta su izišli i intervenirali policijski službenici PU Ljubuški.

U službene prostorije PU Ljubuški privedeno je više osoba – dva državljanina Bahraina (riječ je o muškim osobama, rođenima 1991. i 1992. godine) i tri državljanina BiH. Riječ je o muškim osobama s područja općina Ljubuški, rođenima 1963., 1959. i 1986. godine.

U tijeku je prekršajna obrada – uzimanje iskaza od sudionika incidenta, uzimanje izjava od svjedoka, itd., koja ima za cilj utvrditi sve okolnosti vezane za ovaj incident.

Nakon završetka prekršajne obrade PU Ljubuški će počiniteljima prekršaja uručiti prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11. stavak (1) tč. a) Zakona o javnom redu i miru Županije Zapadnohercegovačke (za ovaj prekršaj zapriječena je novčana kazna u iznosu od 400,00 – 800,00 KM).

Iz PU Ljubuški naglasili su da je riječ o izoliranom incidentu, u kojem je sudjelovao manji broj osoba.

Odmah nakon policijske intervencije brojni posjetitelji Kravice – domaći stanovnici i turisti iz Italije, Arapskih zemalja…nastavili su u miru i bez ikakvih tenzija uživati u prirodnim ljepotama vodopada Kravice, priopćeno je iz MUP-a ZHŽ-a.

Kako Avaz  neslužbeno saznaje incident je uslijedio nakon što je jedan od arapskih turista iz Bahraina pokušao klanjati namaz iako je vidljivo istaknuta zabrana. Nije se to nimalo svidjelo jednom od uhićenih Ljubušaka pa je došlo do fizičkog obračuna.

Poslije su se umiješali ostali sudionici incidenta, javlja Avaz.

Izvor

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava