Ispovijest čovjeka kojeg su specijalci brutalno pretukli: Zaustavili su me u vožnji, pitali “Tko ti je rekao da izađeš iz auta”, uhitili, a onda…

591ad6a9-5f88-4da2-ab00-27f60a0a0a64-crna-111111-718x446

Ivan Franjić, kojeg su službenici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a KSB pretukli u Policijskoj stanici Vitez, u izjavi za Avaz.ba rekao je da se te večeri sa suprugom i dvoje djece vraćao s jednog slavlja. – Zaustavili su me i tražili vozačku i prometnu dozvolu. Izašao sam iz auta da im dam, ali me je jedan od njih pitao: “Tko ti je rekao da izađeš iz auta?“, a potom su me uhitili – rekao je Ivan. 

– I ranije sam uhićen i ranije su me udarali policajci, ali nikada ih nisam prijavljivao jer sam bio kriv. No, ovaj put ništa nisam uradio. U stanici su me udarali jer sam rekao da želim nazvati advokata. Sve je snimao moj sin Kristijan – rekao je Franjić, koji je zbog ovog slučaju podnio prijavu Odjeljenju za Profesionalne standarde MUP-a KSB  Podsjetimo, jutros je objavljen video na kojem se vidi kako ga specijalci brutalno udaraju u policijskoj stanici. Iz MUP-a KSB su već ranije rekli da je slučaj prijavljen te da se provodi interna istraga.

Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply