Kombi teško povrijedio osnovca kada je izašao iz autobusa

600_15076371801506602637943565_policija-bih_ls-s

Kako je potvrđeno iz banjalučkog tužiteljstva, dijete P. V. je na cestu oborio kombi mercedes kojim je upravljao tridesetdvogodišnji Goran Šurlan iz Banje Luke. 

– Povrijeđenom djetetu je pružena liječnička pomoć i ono je smješteno u Univerzitetski klinički centar Banja Luka. Uviđaj na mjestu događaja obavio je dežurni okružni javni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Slobodan Salić, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za sigurnost prometa Banja Luka – rekla je Maja Đaković -Vidović, glasnogovornica Okružnog tužilteljstva u Banjoj Luci.

Iz UKC Banja Luka je potvrđeno da je dijete primljeno u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje i da je trenutno u stanju kome.

– Pacijent je primljen sa teškim tjelesnim povredama u politraumatiziranom stanju. Trenutno je u stanju kome, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju. U tijeku je kirurško zbrinjavanje pacijenta, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne i preuranjene – potvrdili su na banjalučkoj Kirurgiji.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo tako što je dječak koji pohađa treći ili četvrti razred osnovne škole izašao iz autobusa dok je kombi koji je išao iz pravca Banja Luke u tom trenutku obilazio autobus.

Dežurni tužitelj je naložio da se poduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti prometne nezgode.

/faktor.ba/

Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply