Potresna ispovijest Josipa Markovića, mladića koji si je oružjem narušio život

page

Josip-Joco Marković iz Stojkovića kod Novog Travnika koji je nedavno zbog ljubavnih problema s djevojkom sebi pucao u stomak iz automatskog oružja napustio je Hrvatsku bolnicu “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj iako se kako kaže još uvijek ne osjeća dobro. Međutim zamolio je da na našem portalu prenesemo njegovu ispriku svim ljudima koje je na neki način doveo u nezgodnu poziciju a pogotovo radnicima poduzeća Iva iz Viteza. 

-Teško mi je što sam napravio taj nerazumni potez zbog djevojke i ugrozio svoj život. Žao mi je što sam u nezavidnu situaciju doveo i zaposlenike poduzeća Iva te im se ovim putem javno ispričavam.

Puno puta sam zaplakao u bolnici dok sam bio na aparatima koji su me održavali na životu a nisam mogao izraziti žaljenje i kajanje zbog svog nerazumnog čina. Moja bivša djevojka (Danijela J. L.) uopće nije pitala za moje zdravstveno stanje niti se više javila”, rekao je Josip za portal NovaBila.info te dodao kako se još uvijek pored fizičkog oporavka, oporavlja od prihičkog pritiska zbog koje je i nastao ovaj nemili događaj.

NovaBila.info

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar