Razbojništvo u Novom Travniku, opljačkana Tioil benziska crpka

MUP-SBK-logo

Tijekom protekla 24 sata na području ŽSB prijavljena su 4 krivična djelo, a radi se o 1 teškoj krađi, 1 razbojništvu, 1 posjedovanje i omogućavanja uživanja opojnih droga i 1 krivičnom djelu nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

Dana 27.01.2016.godine službenici PP Bugojno su po naredbi općinskog suda Livno pružili pomoć službenicima PS Kupres prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osoba R.M. rođen 1981.godine iz Bugojna, zbog sumnje na počinjenje krivičnih djela na području Kupresa. Prilikom pretresa pronađeni su televizori, mikseri, bušilice, za koje se sumnja da potiču iz tih krivičnih djela, a također je pronađena 1 ručna bomba i određena količina materije za koju se sumnja da je marihuana. Osoba je lišena slobode zbog krivičnih djela teške krađe, posjedovanja i omogućavanja opojnih droga, te nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija i u tijeku je kriminalistička obrada, nakon koje će biti podnesen izvješće županijskom tužiteljstvu Travnik.

Dana 27.01.2016.godine oko 19,00 sati u PP Novi Travnik prijavljeno je razbojništvo nad radnicima benzinske pumpe „TIOIL“ u ulici Ruđera Boškovića u Novom Travniku. Prema prijavi, razbojništvo je izvršila nepoznata muška osoba, koja je uz prijetnju vatrenim oružjem od radnika otela određenu količinu novca od dnevnog pazara. Nakon izvršenog razbojništva izvršitelj se udaljio u nepoznatom pravcu, a službenici policije izvršili su blokadu područja grada i vršili pojačanu kontrolu osoba i vozila. Službenici odjela kriminalističke policije PU Travnik su nakon izvršenog uviđaja nastavili sa preduzimanjem i drugih istražnih radnji na otkrivanju izvršitelja.
/Travnički vjesnik/

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava