Travnik: Provalili u kafić i kladionicu, pucali, izazvali nesreću pa zapalili vozilo

595a8489-5030-4198-90e8-46280a0a0a64-pasat-zenica-718x446


Dramatična noć i jurnjava ulicama za drskim kradljivcima dogodila se preksinoć na ulicama u mjestu Polje Slavka Gavrančića kod Travnika, nakon što su maskirane osobe provalile u ugostiteljski objekt i sportsku kladionicu. Sve je, na koncu, kulminiralo i pucnjavom te je povrijeđena jedna osoba.

Pronašli tragove

Prema službenim informacijama koje smo dobili iz Dežurnog operativnog centra Ministarstva unutarnjih  poslova (MUP) KSB, incident se dogodio jučer oko 3.40 sati.

– Policijsku stanicu Travnik obavijestio je L. D. (54) da su nepoznate osobe s fantomkama na glavama izvršile provalu. On je izašao iz kuće i primijetio da se dvije osobe udaljavaju u nepoznatom pravcu – kazali su nam iz Dežurnog operativnog centra MUP-a KSB.

Tijekom bijega kradljivci, koji do zaključenja ovog izdanja našeg lista nisu identificirani, koristili su i vatreno oružje. Prema neslužbenim informacijama, istražitelji su pronašli tragove koji ukazuju na to da je bilo i povrijeđenih.

Nakon što su provalili u objekte i pucali, kradljivci su se vozilom Passat uputili u nepoznatom pravcu. Sve raspoložive policijske ekipe MUP-a KSB dale su se u potragu za automobilom.

Na travničkim ulicama scene su bile poput onih iz akcijskih filmova. Za vrijeme bijega od brojnih policijskih patrola, Passat je izazvao i prometnu nezgodu na putu M-5 u mjestu Stara Bila.

Nastavili bježati

Međutim, ni to ih nije spriječilo pa su nastavili bježati od policije. Iz pravca Travnika prema Vitezu bjegunci su skrenuli na Vjetrenice prema Zenici. Nedugo poslije policajci su obaviješteni da je na Vjetrenicama zapaljeno vozilo za kojim tragaju, zbog čega su posla imali i zenički vatrogasci. Vozilo je u potpunosti izgorjelo.

Obaviještena tužiteljica

Na mjestu događaja obavljen je uviđaj, a sa slučajem je upoznata i dežurna tužiteljica Tužiteljstva KSB.

– Još se prikupljaju dokazi i tragovi – kažu iz Dežurnog operativnog centra MUP-a KSB.


Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar