[FOTO] Predsjedateljica OV Travnik Vlatka Lukić posjetila PŠ u Grahovčićima

3bc714d7b9aa132d7ababe50455473f2_XL

Danas je početak nove školske godine, kada sva djeca sjedaju u školske klupe i kreću sa svojim školskim obvezama. Osim školskih obveza koje imaju školarci, svi znamo da i roditelji imaju obvezu da svoju djecu opreme sa svim onim što im je potrebno da bi mogli krenuti u novu školsku godinu od odjeće, obuće, školskih torbi, te ostalog školskog pribora, a naravno da ovo sve iziskuje određene financijske izdatke.

Predsjedateljica OV Travnik Vlatka Lukić je odlučila da upravo na prvi dan školske godine posjeti, jedno od najraseljenijih mjesta u općini Travnik, Grahovčiće, te je danas boravila u Područnoj školi u Grahovčićima koja broji sedam učenika, a Vlatka Lukić im je darovala školske torbe i ostali potrebni školski pribor, te na taj način pokazala da ovo povratničko mjesto ipak nije zaboravljeno od onih koji participiraju u lokalnoj vlasti.

„Odlučila sam da danas na prvi dan nove školske 2017./2018. godine posjetim ovo mjesto koje je tijekom proteklog rata doživjelo mnoge nedaće, te je u potpunosti bilo raseljeno i s ovim jednostavnim i malim činom bar na neki način obradujem ovih sedam učenika, a nadam se da sam bar malo pomogla i njihovim roditeljima kupnjom školskih torbi, te ostalog školskog pribora koji im je potreban.“, kazala nam je Vlatka Lukić.

Vlatku Lukić su dočekali ravnatelj Osnovne škole “Nova Bila” Josip Popović, te učitelj ovih sedam učenika Mladen Injić koji su također školarcima zaželjeli sretan i uspješan početak nove školske godine, a predsjedateljici OV Travnik se zahvalili na ovoj posjeti.

/travnicki.ba/

Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply