Osnovna škola “Nova Bila” ispraća 42 maturanta

18199232_1246937062091698_8615980216174984535_n

Osnovna škola “Nova Bila” ispraća još jednu generaciju maturanata. Pred njih 42 je novi početak i prva velika životna odluka, a to je izbor njihovog zanimanja.

Za mene završetak osnovne škole je novi početak. Žao mi je što se rastajemo kao razred kao prijatelji, a planiram upisati medicinu školu u Novoj Biloj, rekao je Marin Biljaka za portal NovaBila.info i naglasio kako poslije završene srednje škole ne planira trbuhom za kruhom u Njemačku, nego planira nastaviti školovanje i upisati studij medicine.

Za mene završetak osnovne škole predstavlja veliku promjenu. Osjećam se super, ali mi je ipak žao sto se rastajem od dugogodišnjih prijatelja. Planiram se upisati u Srednju školu “Travnik” Nova Bila,  smjer fizioterapeutski tehničar, rekao je Renato Nikolić.

Završetak osnovne škole predstavlja jedan malo veći korak u životu, ali je i vrlo tužan jer se rastajem s prijateljima s kojima sam svakodnevno provodio vrijeme već osam godina. Planiram upisati gimnaziju, najvjerojatnije u Vitezu, rekao je Stanimir Gazibarić.

Završetak osnovne škole mi predstavlja novi početak, osjećam se super jer sam uspješno napravio jedan korak u životu, ali mi je se najviše žao rastati sa prijateljima. Planiram upisati prometnu školu Novom Travniku, rekao je Marko Marjanović.

Žao mi je se rastati od prijateljima s kojima se družim već osam godina. O upisu u srednju školu još uvijek razmišljam, rekao je Jakov Barać, koji je podsjećamo proglašen najperspektivnijim sportašem općine Travnik za 2016. godinu.

Za mene završetak osnovne škole predstavlja novi početak. Bit će mi žao rastati se od dobrih prijatelja, ali ćemo svakako ostati u kontaktu, rekao je Matija Matošević koji će školovanje nastaviti upisivanjem njemu najdraže zanimanje, elektrotehničke škole u Novom Travniku. Podsjećamo, Matija je nedavno za potrebe predmeta tehnička kultura samostalno napravio automobil na daljinsko upravljanje.

Na izmaku je i završna školska godina u osnovnoj školi, među starim i dobrim prijateljima, nastavnicama. Polako odrastamo i svatko kreće svojim putem mašte, želja i nada niz životnu rijeku mnogih prepreka. Vrijeme nas zove i traži da se opredijelimo za školu koja će nas povesti putem budućega zanimanja, rekao je Toni Subašić, koji će školovanje nastaviti u Novom Travniku upisivanjem elektrotehničke škole.

Za mene završetak osnovne škole predstavlja novi početak, te mislim da je osnovna škola samo temelj našeg znanja. Izuzetno mi je drago što sam prošao kroz ovu osnovnu školu u Novoj Biloj, jer sam tu stekao  nova prijateljstva i mnogo lijepih događaja kojih ću se uvijek sjećati. Daljnje školovanje mislim nastaviti elektrotehničkom školom u Novom Travniku, rekao je učenik generacije Krešimir Barbić.

Učenici:

VIII.1

Josip Babić, Krešimir Barbić, Marin Biljaka, Ivana Franjić-Barišić, Ignacija Jandrić, Marko MarjanOvić, Ana Martić, Estera Matošević, Mario Matošević, Sara Matošević, Marija Palavra, Luka Perić, Danijel Popović, Sara Popović, Gabrijela Pušelja, Ema Rajić, Toni Subašić, David Vidović.

VIII.2

Ana Andrić, Nikolina Andrić, Antonio Babić, Filip Barać, Jakov Barać, Barbara Bilobrk, Marina Džandara, Luka Gazibarić-Gučanin, Ana Marija Gudelj, Stanimir Gazibarić, Josip Jurčević, Matea Kolenda, Matija Matošević, Gabrijel Mijač, Renato Nikolić, Lara Novaković, Anto Papić, Mihael Pavlović, Tea Perić, Tomislav Perić, Matija Sučić, Gabrjel Šarić, Marin Šimić, Antonio Topalović.

Koje god zanimanje da odaberu neka ga uspješno i na vrijeme završe te pošteno i časno obavljaju svoj posao.

NovaBila.info

Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply