Poduzeće „NEVISTIĆ“ d.o.o.: Od malog obiteljskog obrta do poduzeća s deset zaposlenih

23949276_1975316022708186_1302585604_o

Poduzeće „Nevistić“ d.o.o. Nova Bila registrirano je 2002. godine kao obrtno zanimanje Ivice Nevistića. Ambiciozno je počeo s malim plavim kamionom Magirus s kojim je vršio usluge prijevoza drveta, pijeska, raznog građevinskog materijala i ostaloga potrebnog za kućanstvo.

Uskoro proširuje ponudu usluga te kupuje minibus Mercedes s kojim je i počeo obavljati usluge prijevoza putnika. Prvo je prevozio učenike osnovnih i srednjih škola, a potom i prijevoz po narudžbi klijenata kao štu su hodočašća, izleti, ekskurzije svadbe i slično.

Prije deset godina osnovao sam dopunsku djelatnost za prijevoz putnika i vršio usluge prijevoza, prvenstveno učenika, a zatim i pripadnika Oružanih snaga BiH, kao i usluge prijevoza za mnoga poduzeća u regiji, govori za portal NovaBila.info, direktor poduzeća Ivica Nevisitć.

Nedugo nakon toga vizionar Ivica razvija i zavidan vozni park kapaciteta od 12 voznih jedinica s preko 300 mjesta s kojima je mogao i proširiti svoju djelatnost.

Nakon izvjesnog vremena došao sam na ideju dodatnom proširenju djelatnosti. Primjetio sam da u bližoj okolici, posebice u Novoj Biloj nedostaje usluga pogrebnika, te sam se odlučio iste ponuditi tržištu uz svakodnevno obavljanje usluga prijevoza, dodaje Nevistić.

WP_20171123_14_35_16_Pro

Kako nam kaže, u ovu poduzetničku djelatnost krenuo je avanturistički. Krenuo je od nule samo s jedniim vozilon i iznajmljenim poslovnim prostorom.

Danas sam ovu djelatnost razvio  na dosta visokom nivou, a bez lažne skromnosti može se reći najbolje u regiji te sam se preselio u vlastite prostoriju s novim usluga, govori nam vizionar Ivica.

Usluge je poboljšao izgradnjom namjenskog objekta za pogrebne usluge u čijem sastavu se nalaze:

  • Dvije kapelice za ispraćaj pokojnika,
  • Suvremeno opremljena hladnjača za čuvanje pokojnika na duže vrijeme
  • Kompletno opremljen prostor za daću u kojem rodbina i prijatelji pokojnika mogu sjesti prije i poslije sahrane.
  • Cvjećara za izradu svih vrsta cvjetnih aranžmana, svijeće, lampione te salon pogrebne opreme

Ovakav vizionarski kompleks, potpuno atipičan za ovo podneblje za ispraćaj pokojnika i sahranu zasigurno je prvi i jedinstven u regiji.

23754967_1975312389375216_9147787552511765245_n

Poduzeće „Nevistić“ trenutno broji šest stalno uposlenih djelatnika, a po potrebi je uključeno i više djelatnika na određeno vrijeme te u svakom trenutku ima minimalno deset zaposlenih ljudi.

Sve sam ovo uspio postići zahvaljujući mojoj obitelji, koja je do sada svesrdno pomagala te mi je i danas najveća podrška. Supruga radi u cvjećari, a trojicu svojih sinova pomalo uključivam u rad, zaključio je Nevistić.

NovaBila.info
Rad portala podržali:

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply