Potjera u Travniku: Ukradenim Golfom bježao od policije kroz grad, pronađena fantomka i rukavice

slika-2

Travnička policija je nakon potjere kroz centar grada, u noći sa utorka na srijedu, uhitila 26-godišnjeg J.J. iz Travnika, a kasnije je utvrđeno da je vozilo ukradeno, kao i tablice koje su se nalazile na njemu.

Kako saznajemo, policija je oko dva i po sata nakon ponoći, u sklopu redovne kontrole, u ulici Šehida pokušala zaustaviti automobil Golf 2, međutim, vozač se ogluši na naredbe koje su mu davali policajci te je nastavio voziti.

Patrola je krenula za odbjeglim vozačem, koji se, nakon otprilike kilometar i pol, zaustavio u mjestu Pirota.

Policija ga je odmah uhitila, te je, kako neslužbeno saznajemo, utvrđeno da se radi o osobi inicijala J.J., koji je i odranije poznat po činjenju raznih kaznenih djela. Kod njega je tom prilikom pronađena kapa fantomka i radne rukavice.

Prilikom provjera, utvrđeno je da je golf ukraden 10. studenog u Vitezu, dok su registarske tablice, koje su se nalazile na vozilu, ukradene prošlog petka na području Novog Travnika.

Osoba J. J. je uhićena, te se intenzivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti koje se mogu dovesti sa ovim događajem, rekli su  iz MUP-a Srednjobosanskog kantona, te dodali da je o svemu upoznat i kantonalni tužitelj, prenosi faktor.ba.

NovaBila.info
Rad portala podržali:

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar