PREOKRET U SLUČAJU POGIBIJE MOTOCIKLISTE U VITEZU: Vozač Renaulta bio je 18-godišnjak koji nema vozačku dozvolu 

Bez-naslova-7

Nakon prometne nezgode na lokalnom putu u mjestu Kruščica (općina Vitez) u ponedjeljak, 6. studenoga oko 20:30, smrtno je stradao vozač motocikla. Nakon što su ozlijeđenom motociklisti, u bolnici u Novoj Biloj konstatirane teže ozljede, on je prebačen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), gdje je tijekom iste noći preminuo.

Iako su pripadnici PU Vitez napravili zapisnik u kojem stoji da je vozač vozila Renault Clio bio A. M. (1966.), poslije je utvrđeno da je vozilom upravljao njegov osamnaestogodišnji sin (I.M.) bez vozačke dozvole.

Jučer u ranim jutarnji satima došao je I.M. uz prisustvo oca i majke da priznaju odgovornost u slučaju nezgode u kojoj je osoba smrtno stradala, te da on ima 18 godina i da ne posjeduje vozačku dozvolu, govori za portal NovaBila.info M.I. zet preminulog motocikliste koji je bio na mjestu događaja u tijeku uviđaja.

Bio sam na mjestu događaja gdje su uviđaj napravio obični policajci bez prisustva tužitelja, a znali su da je riječ o teškim tjelesnim povredama, dodao je M.I.

NovaBila.info
Rad portala podržali:

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


Možda Vas zanima...

Comments

comments


.

Stisnite 'lajk' i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply