“Udruga „Dar srca” nastavlja s radovima na Domu za siromašne

dom sv mihovila3

Od kada je 17. svibnja 2017. godine Udruga „Dar srca” organizirala polaganje kamena temeljca za Dom za siromašne i nemoćne osobe sv. Mihovil u Busovači, nastavili su se radovi na izgradnji. 
Izvršeni su zemljani radovi  za objekt koji će ukupno biti veličine oko 600 m2, i koji je predviđen za smještaj 32 osobe koje nemaju mogućnosti za brigu o sebi. 

Nakon izvršenih zemljanih radova pristupilo se pripremama za izlijevanje temelja. Do sada je veći dio betonskih radova na temeljima završen a radovi će se nastaviti dalje dok vremenski uvjeti to dopuštaju. 

Do sada je Udruga u ovaj projekt utrošila oko 60.000 konvertibilnih maraka a sav novac je prikupljen donacijama i prilozima dobrih ljudi koji ga od samog početka podržavaju. 

Udruga nastavlja s prikupljanjem sredstava za nastavak gradnje a imena svih donatora i osoba koje na bilo koji način pomažu izgradnju redovito objavljuje na svojim stranicama. 

Podršku pokazuju i mnogi posjetitelji samog gradilišta koji ne skrivaju zadovoljstvo što se ovakva ustanova gradi u Busovači. 

Udruga „Dar srca” nastavlja s prikupljanjem sredstava za nastavak gradnje ali u isto vrijeme ne zanemaruje ni svoje redovite aktivnosti, a to je briga za one kojima je pomoć potrebna u osnovnim životnim namirnicama, odjeći, higijenskim potrepštinama ili na neki drugi način. “

dom sv mihovila1

NovaBila.info
Rad portala podržali:

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar