Vlada Republike Hrvatske sufinancirat će i drugu fazu projekta rekonstrukcije krova OŠ “Nova Bila” u iznosu od 80 tisuća kuna.

WP_20171221_11_41_15_Pro

U Zagrebu, dana 21. prosinca 2017. godine, u prostorijama Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, g. Nikola Mažar, podpredsjednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda, g. Josip Jerković  te državni tajnik i zamjenica državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, g. Zvonko Milas i gđa Ivana Perkušić, svečano su uručili 52 Ugovora o dodjeli financijskih potpora projektima za poticanje povratka Hrvata i stvaranje održivih uvjeta života u Bosni i Hercegovini.

Vlada Republike Hrvatske sufinancirat će i drugu fazu projekta rekonstrukcije krova Osnovne škole “Nova Bila” u iznosu od 80.000,00 kuna.

Ravnatelj Osnovne škole “Nova Bila” Josip Popović u četvrtak, 21.12.2017. godine u Središnjem državnom uredu  za obnovu i stambeno zbrinjavanje potpisao je Ugovor o donaciji.

Tijekom ljeta 2017. godine realizirana je prva faza obnove krova škole kojom je obnovljen krov na dijelu školske zgrade koji je izgrađen 1963., i na športskoj dvorani. Sredstva za prvu fazu projekta također je osigurala Vlada RH u iznosu od 250.000,00 kuna uz sufinanciranje Vlade KSB.

Realizacijom i druge faze ovoga projekta, u potpunosti će biti obnovljen krov OŠ “Nova Bila”, te će time biti stvorene pretpostavke realizaciju drugih infrastrukturnih projekata kojima će biti obuhvaćena zamjena stolarije u učionicama u kojima je to potrebno i postavljanje termo- fasade. 

NovaBila.info
Rad portala podržali:

sponzori-nb-info

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar