FOTO Nećete vjerovati što je vozio na krovu Twinga

thumbnail

NEMA SUMNJE kako se radi o jednoj od najbizarnijih krađa u posljednje vrijeme.  Policijska patrola u nizozemskom Lelystadu početkom je kolovoza zaustavila Renault Twingo koji je na krovu vozio neprimjeren teret. Naime, vlasnik je odlučio na krovu malenog Renaulta prevesti stupove javne rasvjete, i to ne jedan, već dva. Da stvar bude gora, ovo nije jedini problem zbog kojeg će vlasnik ležati u zatvoru. 

Naime, osim što je u trenutku zaustavljanja policija utvrdila kako je vlasniku vozačka dozvola istekla još prošle godine, Twingo je bio tehnički neispravan i neregistriran. Osim toga, vozač je odbio alkotestiranje, a naknadno je utvrđeno kako je tankirao auto na obližnjoj benzinskoj postaji i pritom pobjegao bez plaćanja. 

Lokalna policija naknadno je obavijestila kako je vlasnik Twinga nakon ispitivanja priznao sve prekršaje, ali i kriminalna djela. Auto mu je oduzet, a vlasnik se trenutno nalazi u zatvoru. Jedina otvorena nepoznanica je kako je uspio ovakav teret smjestiti na krov malenog automobila. 

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply