Najslađa priča iz rodilišta: ‘Slučajni’ Romeo i Julija

velikarom
Shakespeareova tragedija Romeo i Julija bezvremenska je priča o mladoj ljubavi. Ipak, ono što se dogodilo u američkoj bolnici nedavno, vjerojatno je najmlađa i najslađa priča o Romeu i Juliji ikad.

Fotografkinja Cassie Clayshulte fotografirala je bebe i novopečene roditelje u bolnici u Južnoj Karolini, kada je naišla na dvoje beba, oboje rođenih u istom danu, u istoj bolnici. Objavila je fotografije uz posebnu poruku, a radi se o djevojčici imena Julija i dječaku imena Romeo.

Ime smo odabrali mjesecima prije, rekla je Christiana Shifflett, Julijina mama, a Romeovi roditelji, Morgan i Edwin Hernandez, također su izabrali ime par mjeseci prije nego što se rodio. Smiješno je, jer ga uopće nismo nazvali po Shakespeareovom liku, već po pjevaču, Romeu Santosu, kojeg oboje volimo, izjavio je tata Morgan.

Slatki post na Facebooku u istom trenutku postao je viralni hit, a mnogi su imali duhovite i slatke komentare o mogućem budućem ljubavnom paru. Srećom, ovo nije priča o pravom Romeu i Juliji, već o ljepoti slučajnosti.

www.klokanica.24sata.hr

Možda Vas zanima...

Comments

comments


.

Stisnite 'lajk' i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply