Članovi obitelji Abaz veliki navijači NK “Travnik”

Abaz-640x370

Članovi obitelji Abaz iz mjesta Slimena kod Travnika vjerni su navijači NK Travnik. Od kako su Veziri pokrenuli akciju učlanjenja u klub, veliki broj navijača je odlučio kupiti člansku iskaznicu i tako biti dio jedne velike obitelji.

Ipak, jedan primjer se izdvaja od svih ostalih. Iako trenutno živi i radi u Austriji, Mario Abaz je odlučio podržati rad kluba kupovinom četiri članske iskaznice za svog oca i bližu obitelj koji stanuju u Slimenima. Ekipa Kanala 6 je posjetila obitelji Abaz koja je bila iznenađena poklonom s obzirom da im Mario nije ništa govorio.

U posljednjih dva mjeseca Uprava Vezira je uradila dosta toga pozitivnog, a poseban napredak vidljiv je u marketinškom odjelu. Navijači sada imaju priliku pomoći rad kluba kupovinom članskih iskaznica, a uskoro će biti pokrenut i fan shop gdje će svi ljubitelji Travnika moći kupiti različite artikle. 

Darko Abaza je također veliki navijač Travnika i ne propušta niti jednu domaću utakmicu Vezira.

Najmlađi član obitelji Luka Abaz ljubav prema Travnika naslijedio je od svoje obitelji.

Članovi obitelji Abaz su rekli da će i u ovoj polusezoni biti redovni na Piroti kako bi pružili podršku svome klubu u nastojanju da ispuni cilj, a to je ulazak u Premijer ligu BiH. /tntportal.ba/

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar