Nogometna čarolija, hokejaško ludilo i poligon hrabrosti na Maloj olimpijadi u Vitezu

18119360_10155291603924511_7984893145178525625_n

Povodom obilježavanja Dana općine Vitez u četvrtak će se u organizaciji Osnovne škole “Vitez” održati Mala olimpijada u kojoj će sudjelovati učenici OŠ “Dubravica”, OŠ “Bila”, OŠ “Vitez”  te Dječji vrtić “Vitez”. Mala olimpijada će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu s početkom u 10 sati.

Ideja je potekla iz rukovodstva OŠ “Vitez” s ciljem razvitka sporta u u Vitezu, stvaranja novih prijateljstava i što je najvažnije skloniti djecu sa ulice i na kratko ih odvojiti od pretjeranog korištenja modernih tehnologija, rekao je za portal NovaBila.info Bojan Štrbac.

Organizatori najavljuju zanimljive discipline kao što su nogometna čarolija, hokejaško ludilo, poligon hrabrosti te mnoge druge zanimljive igre.

Pozivamo sve roditelje da svoju djecu uključe u aktivno bavljenje sportom, očuvaju i unaprijede svoje zdravlje i radujemo se početku natjecanja i sve vas pozivamo da zajedno uživamo na ovaj dan, poručuju Marija Vujica i Bojan Štrbac, nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ “Vitez”.

NovaBila.info

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar