Predrag Sučić novi predsjednik Sportskog saveza općine Travnik

Sportski savez općine Travnik_1

Na izvještajno izbornoj Skupštini Sportskog saveza općine Travnik, koja je održana 15. prosinca 2017. godine,  izabrano je novo rukovodstvo Sportskog saveza općine Travnik i izvršenje su izmjene i dopune Statuta Sportskog saveza općine Travnik zbog obveza svih članica Sportskog saveza KSB da usklade svoje statute sa Statuom Sportskog saveza KSB i Zakonom o sportu KSB.

Skupština Sportskog saveza općine Travnik u cjelini je prihvatila Statut Sportskog saveza KSB uz dopunu formiranja Izvršnog odbora Sportskog saveza općine Travnik, operativnog tijela koji se sastoji od pet članova Upravnog odbora Sportskog saveza općine Travnik koji broji 11 članova.  Nakon usvajanja Statuta i drugih normativnih akata u skladu sa novim Statutom i izvješća o radu,  za predsjednika Skupštine Sportskog saveza općine Travnik izabran je Borić Saradin dok je za potpredsjednika Skupštine Sportskog saveza općine Travnik izabran Drago Marjanović.

U Upravni odbor Sportskog saveza općine Travnik izabrani su istaknuti sportski radnici općine Travnik kako slijedi: Predrag Sučić, Mirsad Ibrišimbegović, Dina Arnautović, Senad Merđić, Ivica Bajo, Stipo Križanac, Ivo Martić, Elvir Salihagić-Taka, Nikola Biljaka, Siniša Dukić i Ibrahim Osmanagić-Kibri.

Jednoglasnom odlukom za predsjednika Sportskog saveza općine Travnik izabran je Predrag Sučić dugodišnji sportski radnik koji je sa uspjehom obavljao niz funkcija u sportu na području općine Travnik i KSB. Nakon izbora prisutnima se obratio novoizabrani predsjednik Sporskog saveza općine Travnik Predrag Sučić i zahvalio se na ukazanom povjerenju članicama Sportskog saveza općine Travnik i da je  prvi zadatak novoizabranog rukovodstva da izvrši reevidenciju članstva kao i da u ponedeljak, 18. prosinca 2017. godine sve članice Saveza prisustvuju javnoj raspravi o Nacrtu proračuna općine Travnik za 2018. godinu gdje će se istaknuti da je sport na općini Travnik u izuzetno teškoj financijskoj situaciji i da bez sustavnog djelovanja svih članica sa područja općine Travnik neće doći do poboljšanja stanja u oblasti sporta na našoj općini.

NovaBila.info
Rad portala podržali:

sponzori-nb-info

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar