U okviru Dana općine Travnik, u Novoj Biloj održan turnir u malom nogometu

1

Povodom obilježavanja manifestacije “Dani općine Travnik” a u organizaciji NK “Nova Bila” danas je sportskoj dvorani u Novoj Biloj organiziran malonogometni turnir. Sudionici su bili nogometne momčadi iz tri općine, i to: NK “Romari” iz Viteza, NK “Novi Travnik” iz Novog Travnika, NK “Gorica” iz Guče Gore (Travnik) te domaćin NK “Nova Bila”.

Turnir se odigrao u dvije kategorije: kadeti i pioniri. Na turniru kadeta pobjednik je NK ” Novi Travnik”, dok je u kategoriji pionira pobjednik je momčad NK “Gorica”. Svim sudionicima uručene su zahvalnice, a pobjednicima pohvalnice, nagrade i pehari. Svi sudionici imali su osiguran sendvič i sok, a pokrovitelj turnira bila je Općina Travnik. Turnir je protekao u sportskom ozračju i fer navijanju uz odličnu organizaciju NK “Nova Bila”.

DSC07079

Ovaj turnir je još jedna potvrda i dokaz da NK “Nova Bila” godinama svojim projektima i organizacijama doprinese obilježavanju sportskih sadržaja kroz razne manifestacije, posebno manifestaciju “Dani općine Travnik”, rekao je za portal NovaBila.info Drago Marjanović, tajnik NK “Nova Bila”.

DSC07083

NovaBila.info

‘Lajkajte’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebook stranici.

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar