Obilježeni su Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u KŠC-u Travnik

IMG_0637

Katolički školski centar “Petar Barbarić” Travnik mirisao je na slasna i lijepo ukrašena peciva koja su učenici razredne nastave donijeli i blagoslovili u crkvi sv. Alojzija Gonzage uz kratku molitvu i pjesmu u srijedu, 11. listopada 2017. godine. Nakon blagoslova odabrani su radovi za izložbu, a preostala peciva su učenici zajednički  blagovali  sa svojim vršnjacima i učiteljima.

U četvrtak, 12. listopada 2017. članovi Malog zbora, Dramske i Recitatorske sekcije nastupali su za vrijeme svete mise u sjemenišnoj crkvi dok su u dvorištu škole pripremljeni štandovi s pecivima, jesenskim plodovima, učeničkim radovima i starinama našega kraja.

Formirane su po dva povjerenstva predmetne i razredne nastave koje su ocjenjivale izgled štandova i učeničkih radova. Među mnoštvom lijepih štandova i radova bilo je teško izabrati najbolji.

Štand prvih razreda razredne nastave, koji je i bio najposjećeniji, proglašen je najboljim, a najbolji pano su izradili učenici Likovne sekcije.

U predmetnoj nastavi najljepšim je proglašen štand Vjeronaučne sekcije, dok su najbolje radove ostvarili učenici Biološko – ekološke i Zemljopisne sekcije.

Izabrani su i najljepši radovi i peciva kojim će se naša škola predstaviti na Županijskoj smotri Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlje u petak, 13. listopada 2017. godine,  koja će se održati ispred Osnovne škole „Fra Marijan Šunjić“ u Stojkovićima.

Više fotografija na stranici KŠC-a Travnik.

Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply