Mišković:” Moja igra će biti zahvalnica treneru, ocu i svim prijateljima”

17821679_1042531905891273_1400369499_n

Iza njega je godina dana predanog rada i borbe, svakodnevnog treniranja i odricanja. Naša mlada novobiljanska rukometna nada Ivo Mišković prepoznata je i od strane Sportskog saveza općine Travnik. Ljubitelji sporta proglasili su ga za najperspektivnijeg sportaša rukometaša za 2016. godinu.

Za ovog mladića rukomet je najbolja timska igra na svijetu, koji ga kako kaže uči da bude bolji čovjek. Trenutno je dio tima „novobiljanskih kauboja“, s kojima se natječe u Prvoj ligi Rukometnog saveza Herceg – Bosne.

„Rukomet je sport koji pri pomenu predstavlja jedan od grubljih kontakt sportova. Da postigneš cilj i postaneš uspješan rukometaš neophodno je svaki dan raditi na svojoj psihičkoj i fizičkoj spremnosti.“, kazao je Mišković.

Njegov uzor je Kiril Lazarov, kapetan Makedonske rukometne reprezentacije, u kojem pronalazi motivaciju i želju da jednog dana postane baš poput njega, te se nada kako će jednog dana zaigrati za PPD Zagreb.

„Nagrada koju sam dobio, mi znači jako puno i u isto vrijeme motivira me da još jačim intezitetom treniram kako bi postigao bolje rezultate u svojoj rukometnoj karijeri. Također, budi i želju u meni da dam sve od sebe u svakom trenutku, da sa svojim klubom u utakmicama koje nam slijede ostvarim onaj najveći cilj – pobjedu.“, rekao je ambiciozni sportaš.

Iz Miškovićevog primjera jasno je zašto se tvrdi da je upornost pola uspjeha. U svom kratkom sportskom angažmanu postigao je veliki uspjeh i pronašao se među 30 nagrađenih sportaša općine Travnik.

„Moja igra nakon ove nagrade biti će zahvalnica treneru koji mi je bio velika podrška i oslonac u dosadašnjem radu. Ovaj uspjeh nije samo moj, nego i njegov. Ovo je i uspjeh svih mojih suigrača, očev i naravno svih prijatelja, koji su me kao publika na utakmicama podržavali i tako sa mnom igrali igru.“, rekao je Mišković za kraj.

Portal NovaBila.info na ovoj nagradi i svim drugim uspjesima čestita mladom Ivi, kao i cijelom Rukometnom klubu „Nova Bila“!

NovaBila.info | Tanja Meljančić

Možda Vas zanima...

Comments

comments


.

Stisnite 'lajk' i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply