“Božićna čarolija” i ove godine u Travniku

Udruga za humani i održivi razvoj “Klik” i Udruga “Naše Polje” organiziraju treću po redu “Božićnu čaroliju u Travniku”. Božićna čarolija počinje 21. prosinca 2017. godine (četvrtak) u 12 sati na Središnjem gradskom trgu ispred Konzuma i traje do kasnih večernjih sati.

Čarolija se nastavlja u petak, 22. prosinca 2017. godine u dvorani Centra za kulturu Općine Travnik tradicionalnim božićnim koncertom “Božić u Travniku” u organizaciji HKC Nova Bila”.

Sadržaj ovogodišnje Božićne čarolije u Travniku je kao i prethodnih godina; zabavnog, glazbenog, kulturnog i prodajnog karaktera. Na blagdanskoj manifestaciji će se predstaviti kako na bini, tako i na izložbenim štandovima razne udruge, glazbene i folklorne skupine i kreativni pojedinci iz općine Travnik.

Posjetitelji će moći uživati u božićnim pjesmama, ukrasima, kolačima, kuhanom vinu, kobasicama i ostalim blagdanskim delicijama. Središnji događaj kao i prethodnih godina bit će prikaz živih jaslica.

Podsjetimo se, prva “Božićna čarolija” u Travniku održana je 17. prosinca 2015. godine na platou ispred Konzuma, odnosno na lokaciji današnjeg Središnjeg gradskog trga. Zbog izgradnje današnjeg trga druga “Božićna čarolija” u Travniku održana je 21. prosinca 2016. godine na Trgu grada Leipziga.

U prethodne dvije godine u božićnom ugođaju uživali su mnogi posjetitelji, radost i duh Božića prenesen je na sve građane Travnika, dok su sredstva zarađena od prodaje božićnih kolača i ukrasa potrošena u humanitarne svrhe, odnosno podijeljeni su darovi socijalno-ugroženim obiteljima, kao i djeci na pedijatriji naših dviju bolnica.

Jedan od medijskih pokrovitelja bit će i portal NovaBila.info.

Radujemo se Vašem dolasku, posjetite nas 21. prosinca i osjetite Božićnu čaroliju u Travniku” – poručuju organizatori.

Rad portala  NovaBila.info podržali:

sponzori-nb-info

Stisnite ‘lajk’ i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.


 

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar