Nova vrijedna donacija za OŠ “Nova Bila”

skola1

Danas je Osnovnoj školi “Nova Bila” uručena vrijedna donacija kompanije Telemach.

Predstavnici kompanije Telemach donirali su 1000 m UTP CAT 5 kabla, Osnovnoj školi “Nova Bila”, s ciljem da se omogući pristup internetu svim prostorijama škole.

Primopredaju kablova  ispred Telemach-a izvršio je Adis Bajrami, direktor pristupnih mreža kompanije Telemach, dok je sa druge strane u ime škole bio ravnatelj Josip Popović.

Donacija Telemach-a omogućit će više tehnoloških inovacija u nastavi, između ostalih i projekt „e-priručnik“ u okviru kojeg će se sve lekcije za učenike obrađivati multimedijalno, izjavio je Bajrami.

skola2

Današnjom donacijom stvoreni su uvjeti za početak realizacije projekta instaliranja kvalitetne internetske mreže u svim kabinetima i učionicama naše škole. Instalacija kvalitetne internet mreže predstavlja prvu fazu projekta kojim je predviđeno uvođenje novih tehnologija u nastavu. U drugoj fazi projekta planiramo nabaviti moderna učila i opremu poput tzv. “pametnih ploča”, projektora i sl. Korištenjem novih medija u nastavi,  našim učenicima usvajanje novih znanja želimo učiniti još zanimljivijim, doprinijeti njihovoj većoj motiviranosti za učenje, a  nastavnicima pružiti nove mogućnosti za uspješniju realizaciju predviđenih nastavnih sadržaja. Smatramo da ćemo realizacijom ovoga projekta još više unaprijediti kvalitetu odgojno-obrazovnog rada u našoj školi. Želim napomenuti da kompanija “Telemach” Osnovnoj školi “Nova Bila” već nekoliko godina besplatno pruža internet usluge. Zahvaljujemo se na ovoj vrijednoj donaciji, te se nadam dobroj suradnji i u budućnosti, rekao je ravnatelj škole, Josip Popović.

Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply