Ovo su najbolji laptopi za 2016. godinu

velikainternet
velikainternet
Kupovina prijenosnog računala ili laptopa je uvijek važna odluka, koja košta. Ipak, sa pravim izborom, i dobrim informiranjem, ova investicija može vam dugoročno riješiti probleme, ovisno od posla kojim se bavite, i koje su vaše potrebe ako laptop koristite kući…

Kako bi vam pomogli pri ovoj odluci, Tech Insider je sastavio listu najboljih laptopa koji se trenutno nalaze na tržištu i koji će vam, bez obzira privatno ili poslovno, na duge staze riješiti potrebu za promjenom tehnologijom.

U kriterije su uključili snagu, display, dizajn, (relativno pristojnu) cijenu, kao i ostale performanse, koje će vam pružiti iskustvo koje vi tražite od svog PC-ja.

5. MacBook Pro/Retina Display
Sjajan ekran, odlične performanse, ovo računalo je sve ono što od laptopa možete poželjeti. Uvijek pruža vrhunsku izvedbu, ima sjajnu bateriju i interesantan 13 ili 15 inčni paket.

Ako želite Mac laptop sa većim ekranom od Aira, ovo je uređaj za vas.

Cijena: 1.299 dolara

4. ASUS ROG G751JT

Tech Insider tvrdi da je ovo najbolji gamerski laptop u prodaji. “Zvjerka od računala” kombinira odličan hardware, premium kvalitetu koja vam daje mogućnost da igrate grafički zahtjevne igrice. Ima sjajan ekran i duboku, “udobnu” tipkovnicu.

Ukoliko želite biti u korak sa igricama i pri tom na detaljima postavljenim na najveću razinu – ovo je računalo za vas.

Početna cijena: 1.500 dolara

3. ASUS Zenbook UX305

Atraktivan i moćan laptop, koji vam neće “iscijediti novčanik” do kraja, je lagan, sa boljim ekranom od MacBook Airovog i u mnogome je bolji od većine računala njegove generacije.

Kvalitet ekrana, dužina trajanja baterije, hard disk, samo su neke od prednosti koje ovaj model ima u odnosu na konkurente.

Pored ostalih sadržaja, ima i tri USB porta i izgleda zaista lijepo.

Cijena: 599 dolara

2. LENOVO Yoga 3 Pro

Odličan laptop računalo/tablet i nije skup kao Surface Book iz Microsoftove proizvodnje.

Najnoviji Lenovo proizvod na koji se možete osloniti, a prednost mu je to što ga možete koristiti i kao laptop i kao tablet.

Touch surface je popravljen u odnosu na Yoga 2, a sa instaliranim Windows 10 operativnim sustavom – privatno i poslovno ste riješili sve brige.

Cijena: 938 dolara

1. Razer Blade QHD

Savršena simbioza između onih kojima se sviđa dizajn Applea, ali performanse Windowsa. Ovo je suštinski klasični PC unutar MacPro oklopa. Odličan za gejmere, poslovne korisnike, ali i za terenski rad.

Fantastična rezolucija, još bolja grafička karta, 16 gigabjata RAM-a i ko zna šta sve ne je ipak “spravica” za one sa dubljim džepom.

Cijena: 2.199 dolara.

Ukoliko želite odlično računalo, koje ne košta toliko puno, a opet će vam omogućiti dobro iskustvo, onda provjerite karakteristike računala kojeg smo stavili kao BONUS.

Toshiba Cromebook 2
Ima prekrasan ekran, baterija mu traje poprilično dugo, i jako je “udoban” ako ga držite u krilu. Koristit će vam kao “prijenosno računalo” u punom smislu te riječi, te ga u torbi ili ruksaku nećete ni osjetiti.

Ovo računalo je više za nekoga kome treba kreiranje dokumenata, pretraga weba ili eventualno gledanje neke serije u pauzi.

Cijena: 250 dolara

n1info.com

Možda Vas zanima...

Comments

comments


.

Stisnite 'lajk' i pratite portal NovaBila.info i na Facebooku.

You must be logged in to post a comment Login