Samo u BiH: Vlasnik kafane omamljivao goste, pa im krao novac

rakija45

Postupajući po prijedlogu Tužiteljstva Brčko distrikta, Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor Z.K. (42) ugostitelju iz G. Rahića kod Brčkog osumnjičenom da je na štetu gostiju izvršio seriju teških krađa na naročito drzak način.

Pritvor povratniku u vršenju kaznenih djela određen je zbog opasnosti da bi mogao ponoviti kazneno djelo za koje se može izreći kazna zatvora tri godine ili teža kazna, priopćeno je iz brčanskog Tužiteljstva.

Z.K. se sumnjiči da je od ožujka do kolovoza ove godine u više navrata od gostiju ugostiteljskog objekta, kojeg posjeduje u G. Rahiću, na drzak način otuđivao novac i druge vrijednosti koje su imali kod sebe.

Sumnja se da je Z.K. uz pomoć zaposlenih u objektu koristio pogodne prilike kako bi od gostiju, za koje je znao da imaju veću količinu gotovog novca, taj novac otuđio.

Tužiteljstvo raspolaže dokazima da je u većini slučajeva kod oštećenih gostiju prethodno izazvana omamljenost i bespomoćnost istovremenom upotrebom alkohola i tableta opojnog djelovanja kakve su pronađene u pretresu kod osumnjičenog.

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar