Središte za cjeloživotno učenje započelo sa predstavljanjem projekta „Pripreme za državnu maturu i upis na fakultet“ u srednjim školama

15310423_10209942712337786_297214485_n

Jučerašnjom posjetom Srednjoj školi “Travnik” Nova Bila započelo je održavanje prezentacija na temu “Pripreme za državnu maturu i upis na fakultet” koje izvodi Središte za cjeloživotno učenje Travnik, po prvi put u Bosni i Hercegovini.

Cilj održavanja prezentacija po školama jeste upoznati maturante sa aktivnostima koje ih očekuju pri završetku srednje škole, pripremama za državnu maturu i upis na fakultet do odabira studija i zanimanja.

Potreba za jednim ovakvim projektom pojavila se s ciljem smanjenja troškova roditeljima i maturantima koji svake godine odlaze na pripreme u Hrvatsku što zahtjeva dodatne troškove. Izvođenjem ovog projekta od ove godine maturanti imaju mogućnost priprema i u svojoj državi.

Nakon održanih prezentacija u SŠ Travnik-Nova Bila i KŠC Petar Barbarić u Travniku, Središte za cjeloživotno učenje već sljedeći tjedan posjetit će i druge srednje škole u kojima će predstaviti projekt Priprema za državnu maturu.

Možda Vas zanima...

Comments

comments

You must be logged in to post a comment Login