Za neke je Praznik rada bio radni: Gradonačelnik Banja Luke okopavao krumpire

igor_radojicic-640x519

Dok su članovi Saveza sindikata RS-a na čelu sa predsjednicom Rankom Mišić protestirali u centru grada tražeći od Vlade RS-a da se konačno zaključi Opći kolektivni ugovor, poveća plaća koja će osigurati dostojanstvo rada i radnika, veću socijalnu pravdu, političku i ekonomsku stabilnost i smanjenje sve većeg jaza između šačice bogatih i velikog broja siromašnih, Radojičić se opuštao na njivi okopavajući krumpire.

Šef njegovog SNSD-a Milorad Dodik je istovremeno u Bosanskoj Gradišci obilježavao “22. godišnjicu progona Srba iz Slavonije”, odnosno akcije Bljesak koju s drugu stranu granice slave kao početak oslobađanja okupiranih teritorija Hrvatske i kraja ideje stvaranja “Velike Srbije”.

– Praznik rada dopodne za baštu, a popodne za druženje – napisao je Radojičić na Twitteru uz fotografiju u radnom odijelu i gumenim čizmama i to “klasičnim” zelenim, a ne bijelim kakve je u vrijeme poplava navukla njegova stranačka kolegica, premijerka RS-a Željka Cvijanović kad je sredinom maja 2014. helikopterom obilazila poplavljena područja.

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar