Radi ‘dernek’ na svadbi: Mate Bulić upao mladencima na pir

28cdf5a00b10c538b1d5

‘MATE TRI KRALJA’ Pjevač Bulić dosad je bio kralj dijaspore i svadbi, a kad je počeo ‘upadati’ na vjenčanja te uveseljavati mladence i goste, prozvali su ga i kraljem iznenađenja.

Mladenci često uopće ne znaju da im dolazim na svadbu. To držim u tajnosti. Zovu me roditelji, prijatelji ili kumovi jer žele da napravim feštu, pohvalio se pjevač Mate Bulić (60).

Poziva na svadbe definitivno ne izostaje, priča Mate, koji se na društvenoj mreži pohvalio snimkom svadbe u Đakovu na kojoj je razveselio mladence. Kamo god dođe napravi tulum, a uzvanici uglas pjevaju njegove pjesme od riječi do riječi.

– To mi je veliko zadovoljstvo, ipak je to svadba. Uvijek me zanima kakve će reakcije biti. Otkad čovjek živi, izložen je situacijama u kojima nešto novo nauči – govori glazbenik, koji je dosad imao titule kralja dijaspore i svadbi, a sad je postao i kralj iznenađenja. Sve je počelo prije dvije godine. Dotad je pjevao samo na vjenčanjima prijatelja. Od kada je odlučio uveseljavati i obožavatelje, telefon mu ne prestaje zvoniti.

– Sad je postala fora da Matu Bulića zovu u svatove. U jednom danu imam više upita. Znaju moj opus. To su sve veselice za posebne prigode. Svima je duša na mjestu kad mene pozovu – izjavio je Bulić, koji se sad odmara u krugu obitelji.

U studio se vraća krajem siječnja, kad počinje snimanje novog singla, kojeg fanovi mogu očekivati na proljeće, a radno će biti sve do korizme.

Kad je počeo pjevati po svadbama, postao je ozbiljna konkurencija kolegi iz “Tri kralja” Mladenu Grdoviću (59), koji je na pirovima zarađivao još kao 14-godišnjak.

– Naš Mate nikome ne prijeti. Posla ima za sve. Dobri smo prijatelji i nadam se da ćemo na nekom piru zajedno pjevati – kaže Grdović.

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava

Ostavite komentar