VIDEO: 10. jubilarni koncert “Božić u Travniku” HKC-a Nova Bila

video-koncert

Božić je vrijeme kada čovjek treba stati ispred sebe te vidjeti svoju malenost i neznatnost. To je i vrijeme kada je potrebno priznati kako mora rasti u jednostavnosti, skromnosti i poniznosti da bi narastao toliko i bio dostojan stati pred Maleno Djetešce.

Hrvatski kulturni centar Nova Bila tako je godinama rastao kroz svoj božićni koncert „Božić u Travniku“ te je izrastao i stasao u najbolji koncert u široj regiji. To nisu naše riječi, to su riječi naše vjerne publike, gostiju i prijatelja koji su sa iskrenim oduševljenjem pratili, a kasnije i komentirali koncert.   

U večernjim satima 23. prosinca  2016., uoči Badnjaka, održan je deseti, jubilarni „Božić u Travniku“. Blagdanski ugođaj mogao se osjetiti vrlo jasno i vrlo intenzivno. Jer Božić nije praznik – prazan dan (slobodan dan) – Božić je blagdan – dan pun blagosti. Široki tim stručnih ljudi koji su organizirali koncert imali su na umu samo jednu stvar – donijeti Božić u Travnik. Među nas. Među sve ljude koji imaju čisto i otvoreno srce za lijepe i plemenite stvari. I sudeći po reakcijama naše publike, pa radosti koju smo i sami osjećali, a napose po dobrom glasu koji se danima pronosio, Hrvatsku kulturni centar Nova Bila zaista je donio komadić istinskog i čistog Božića Travnik.

PROČITAJTE:

Možda Vas zanima...

Comments

comments

Morate biti prijavljeni da biste napisali komentar. Prijava